conijnreizen.nl

Bloggen

Wat heb je nodig als je pech krijgt met de auto?

Het kan iedereen wel eens overkomen: je bent ergens naartoe aan het rijden en opeens gebeurt er iets waardoor je langs de weg stil komt te staan. Pech onderweg. Als je onderweg pech krijgt met de auto, zijn er er aantal zaken die je moet regelen. Je moet zorgen dat je op de meest veilige manier langs de weg gaat staan en je moet de pechhulp inschakelen zodat je auto zo snel mogelijk gerepareerd kan worden, je een vervangend voertuig kunt krijgen of je auto door middel van autotransport van Transporting Wheels naar de garage kan worden gebracht. Klik hier als je meer wilt weten over dat laatste. Wil je graag weten wat je nodig hebt bij pech onderweg? Lees dit artikel dan verder. 

Pechhulp

Het is aan te raden om je aan te melden voor gratis pechhulp als je ooit eens met pech langs de weg komt te staan. Dit kun je bij een aantal partijen doen. Wanneer je dan pech onderweg krijgt, word je zo snel mogelijk geholpen en je hoeft je nergens druk over te maken. 

Veiligheid

Verder is het ook verstandig om een aantal zaken in de auto te hebben liggen die je veiligheid kunnen bieden wanneer je onderweg pech krijgt. Hierbij kun je denken aan zaken zoals een reflecterend veiligheidshesje en een gevarendriehoek. 

Reserve onderdelen

Voor sommige zaken hoef je niet meteen de pechhulp te bellen, maar kun je dit ook zelf oplossen. Denk hierbij aan zaken zoals een lekke band. Zorg daarom voor een aantal reserve onderdelen in je auto zoals een reservewiel.